Total WellNES Systeem - Website PvG

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Praktijk voor Regeneratie kan gebruik maken van het Total WellNES Systeem. Het is een compleet gezondheidssysteem dat herstel aanpakt bij de bron. Ons lichaam bestaat uit cellen die op hun beurt weer weefsels vormen en organen. Bij elkaar ontstaat zo het organisme: de mens. Het fysieke lichaam werkt op basis van biochemie. Wanneer deze biochemie ‘hapert’, krijgen we klachten of ontstaan ziektes.

Het Total WellNES Systeem (of NES Health) kijkt naar de structuren die ten grondslag liggen aan de biochemie: informatie en energie. We kunnen het lichaam zien als een gestructureerd netwerk van informatie- en energievelden: het Human Body Field (HBF). Het is een complex systeem dat het hoofdcontrolesysteem vormt voor het biochemische lichaam. Het fysieke lichaam en het HBF zijn onderling afhankelijk: ze werken samen en beïnvloeden elkaar.

NES (Nutri Energetics System) Health legt een link naar het meridianensysteem van de traditionele Chinese geneeskunde maar het doet meer. Het zorgt er niet alleen voor dat de lichaamsenergie weer beter gaat stromen, het zorgt ook voor een imprint van de energie met de juiste informatie zodat het lichaam weer bij zijn oorspronkelijke staat komt en het weer optimaal kan functioneren. Door naar deze cruciale factoren van het lichaam (energie, informatie en biochemie) te kijken en deze te corrigeren, kan de gezondheid weer een impuls krijgen en de weg inslaan (of terugvinden) naar optimaal welzijn: Total WellNES.


Nicolle Janssen, oprichter van Praktijk voor Regeneratie, is opgeleid tot NES Therapeut.

 
Nicolle Janssen +31 (0)6 456 363 58
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu